Известие

Collapse
No announcement yet.

Спешно питане!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спешно питане!

Здравейте, не знам къде мога да пусна темата, извинете ме ако не е в правилния раздел. Та проблемът ми е следният... Доброто, старо ГТВ съвсем ме изостави, с изтъркан съединител и поражения от градушката в Сф, реших да го спра от движение. Тъй като колата ме изостави в София и не ми е възможно да я придвижвам, предвид, че всичко и е изтекло, бихте ли ми дали идеи за автоморга, която да има интетес и възможност да я вземе? Също и как точно става цялата процедура? Благодаря!
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:23.

Comment

в моргата и на ход да я закараш ще вземеш 400 лева, извади репатрака от тая сума и все едно си на нула, търси вариант в раздела продажби на форума
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
      Peugeout 2.2 HDI 133+++
      Alfa 159 +++ next

Comment

Благодаря ви за отговорите! Мъжка работа е, но няма кой да се занива, трябва сама. Искам да се оттърва просто от автомобила, не търся кой знае какви пари. А да попитам, за отписване от КАТ изисква ли се бележка за платен данък?
        sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Репатрак за София е 40лв.

Калифорния е прекрасно място за живеене ... ако си портокал.
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Колежке качи снимки да си харесаме туй оинуй

Comment

...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:23.

Comment

Е моята не е заведена в данъчното

Снимки в момента няма как да кача, защото колата е в София, а аз не съм. Ще отида като намеря кой да я вземе направо.
                sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Цена за форума дай тогава за цяла

Comment

Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
                    Репатрак за София е 40лв.

момичето е с адрес В Търново, ако иска да свали нещо от колата в дамската чанта ли да го сложи ?
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                    Peugeout 2.2 HDI 133+++
                    Alfa 159 +++ next

Comment

Бае,да я закара с платформа до Търново? Без пари ще и излезе.
                      В дамската чанта слага табелите и документите,оставя я за 400-600лв в някоя мпрга в София и си свирка.

Прочети отново горните постове и ще ти стане ясно.
                      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                        Цена за форума дай тогава за цяла
                        Мисълта ми е за около 500лв да я дам, както е писал и колегата по-доло. От Търново съм, а колата съм изоставила в София
                        sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Пускай и една обява в съответнияя раздел,ко ли не най-близката авто морга до мястото където е колата и всичко е топ.

Comment

Колежке драсни едно л.С. с твой кординати. Интереса ми е реален. да мога да те разпитам по тел

Comment

Моят съвет е: Намери някой сервиз или майстор и се разберете да делите примерно на половина...пускай на части и когато намериш купувач на нещо казваш на майсторчето той сваля и готово пращаш по еконт примерно...не се прецаквай изкарват се добри пари....аз така взех около 4000 !!! е моята беше 2002г двигателя 800лв ,салона момо 200 и тн

Comment

Working...
                              X